Připravujete si jídlo doma a vyhněte se polotovarům!

Nejnovějším trendem, který se nám samozřejmě postupně objevuje v ulicích již nějakou tu dobu, respektive několik sezon, jsou kalhoty s širokými nohavicemi. Ženy je nosí hlavně proto, že dokáží zakrýt kdejakou chybku na postavě a ke všemu působí vždy velmi elegantně. Samozřejmě je potřeba umět správně nosit a kombinovat s vhodnými doplňky.

duhová sukně

Takové kalhoty najdeme s obrovským počtem střihů, ale výsledný efekt je dost často stejný. Takové kalhoty se liší spíše svými detaily a vypracováním, nežli rozdílností střihu a tvaru jako takového. Stylisté říkají, že tento typ kalhot s vysokým pasem mohou slušet opravdu každému. Ostatně, toto se říkalo i při příchodu úzkých kalhot.

Pokud chcete i vy alespoň jedny takové zkusit, musíte si vybrat nejprve správnou variantu. Seženete je totiž nejčastěji v těchto variantách:


        rovný střih


        maxi nohavice


        zkrácená délka


        prodloužená délka až na zem

I tato část oděvu se vyrábí samozřejmě v různých materiálech. Ať už to jsou splývavé materiály, manšestr či klasická džínovina.

Podle vašeho vkusu si pak můžete vybrat modely s nařaseným pasem, jednoduché varianty na zip bez zdobení či typy s mašlí v pase.

Ať už se vám líbí jakékoli, vždy vybírejte takové, které půjdou právě k vaší postavě. Pokud máte trošku bříško, určitě potřebujete takové, které mají hladké provedení, protože řasení a mašle by vám ještě přidávaly na objemu. Pokud se naopak řadíte mezi hubené a drobné postavy, pak si můžete dovolit jak řasení a mašle, ale také vzorované druhy látek.
blondýna v černém

Co se týče svršků, hodí se krátké svršky a volné a široké košile. U těchto kalhot je ale potřeba vědět, že všechny takové svršky musí být alespoň v přední části zastrčeny dovnitř a nenosí přes!

Pro většinu žen pak bude platit, v případě, že se rozhodnou pro takovou módu, že čím vyšší podpatek, tím lepší. Nicméně, máte-li to štěstí a máte dlouhé nohy, můžete si dovolit i podpatky nízké. Tyto kalhoty obzvlášť pak sluší ženám, které mají typicky ženskou postavu, tedy pěkně tvarované boky a úzký pas!

Že ještě nemáte nic takového ve svém šatníku? Je třeba to napravit!